skip to Main Content

Heeft u een internationale koeriersdienst nodig? Quick Around vervoert elke zending voor u van en naar elk adres in Europa. Dit doen wij zorgvuldig, veilig en met persoonlijke service, zodat we voor elke internationale koeriersdienst aan uw wensen kunnen voldoen. We garanderen snelle en veilige levering, zodat u geen omkijken hebt naar uw zending. Vanaf het moment dat u ons belt, totdat de zending is afgeleverd denken en kijken we met u mee.

Een spoedlevering binnen Europa?

Ook voor internationale spoedzendingen is Quick Around uw koerier. Binnen een uur is uw zending in ons voertuig geladen en bezorgen we deze zo snel mogelijk op elke locatie binnen Europa. Neem gelijk contact met ons op om uw spoedzending te bespreken.

Snel en betrouwbaar

Al onze internationale koeriersdiensten zijn betrouwbaar en snel. De zending wordt direct van het laad- naar het losadres vervoerd, zodat de bestelling zo snel en veilig mogelijk op de locatie wordt afgeleverd. Doordat we altijd met u én met onze koerier in contact staan, bent u elk moment up-to-date over de levering.

Internationale koeriersdienst met persoonlijke zorg

Hoe groot of klein uw zending ook is, Quick Around verzorgt elke internationale koeriersdienst met persoonlijke aandacht. We behandelen uw levering zorgvuldig en weten een oplossing voor elke wens die u heeft voor een internationale koeriersdienst.

Overal in Europa

Waar in Europa de zending ook opgehaald of afgeleverd moet worden, Quick Around weet er raad mee. Aan de hand van uw wensen denken we na over de beste geschikte internationale koeriersdienst, zodat uw zending snel en veilig op locatie wordt geleverd.

Back To Top