skip to Main Content

Er is niets vervelender dan een kapot onderdeel, een gemiste vlucht of een belangrijk document dat last-minute op locatie moet zijn. Heeft uw zending spoed? Quick Around is bestand tegen tijdsdruk. Zowel binnen Nederland als in heel Europa weten we de oplossing voor elke ad hoc-zending. U neemt direct contact met ons op en binnen een uur laden wij uw zending in een van onze voertuigen. Onze chauffeur vertrekt gelijk om deze zo snel en zo veilig mogelijk op de gewenste locatie af te leveren.

Iets minder haast?

Quick Around verzorgt ook al uw reguliere nationale én internationale koeriersdiensten met de beste service.

Écht zo snel mogelijk

We halen uw zending zo spoedig mogelijk op en brengen deze rechtstreeks naar de geadresseerde. Daarmee zijn onze spoedkoeriersdiensten écht zo snel mogelijk. Zonder tussenstop rijden wij door naar de afleverlocatie, zodat we uw zending zo snel mogelijk van A naar B krijgen.

Persoonlijk contact

Onze focus ligt op persoonlijke service, voor elke spoedkoeriersdienst. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment waarop de levering wordt bezorgd zijn we met u in contact, zodat u continu up-to-date bent over de zending.

Veilige spoedkoeriersdiensten

De meest veilige spoedkoeriersdiensten vindt u bij Quick Around. We zijn eraan gewend om kostbare onderdelen of belangrijke documenten af te leveren met tijdsdruk. Daarom is uw zending bij ons in goede handen. Onze wagens zijn veilig en kunnen bovendien verzegeld worden voor waardevolle transporten.

Back To Top